
Lesson 1 – Introducing the LimeWire:
- Question #1: When was LimeWire relaunched in the AI & crypto space?- Answer: 2020.
 
- Question #2: What is the ticker of the LimeWire token?- Answer: LMWR.
 
- Question #3: What are the 3 core elements of the LimeWire AI ecosystem?- Answer: LimeWire.com, Blocknode, LMWR token.
 
Lesson 2 – Blocknode by LimeWire:
- Question #1: What is Blocknode by LimeWire?- Answer: A decentralized marketplace for GPUs.
 
- Question #2: What is Blocknode’s mission?- Answer: To make AI infrastructure affordable and accessible to everyone.
 
- Question #3: How are the LMWR token and Blocknode connected?- Answer: LMWR is the payment and reward token of Blocknode.
 
Lesson 3 – The LimeWire token (LMWR)
- Question #1: What is LimeWire’s tagline?- Answer: Create, collaborate, share.
 
- Question #2: How many pieces of content have been created with the help of the LimeWire AI Studio?- Answer: 500+ million.
 
- Question #3: What type of token is LMWR?- Answer: A utility token.
 
