Axelar Revolut Crypto Quiz Answers

6,224 Views

Update: ROSE Oasis quiz answers: https://exicos.com/revolut-oasis-quiz-answers/

Update: if you want iExec Revolut Crypto Quiz Answers are here.

Revolut Axelar answers The Axelar quiz consists of 3 lessons and the same number of tests. After completing them, you’ll receive Axelar (WAXL) tokens worth 0,3 EUR. Please note that the actual amount varies between countries.

Lesson 1 – Meet Axelar

Question #1: Which of the following can describe Axelar?

Answer: All of the above.

Question #2: What is the backbone of Axelar’s security approach?

Answer: Decentralisation.

Question #3: Which of the following is true?

Answer: With Axelar, applications can seamlessly integrate with any blockchain.

Lesson 2 – The AXL Token

Question #1: How does Axelar recognise validators and token holders who faithfully secure the network?

Answer: By attributing rewards and a share of fees for transactions on the network.

Question #2: Regarding Axelar’s token economics, which of the following is true?

Answer: The best structure for the network will be determined by Axelar tokenholders.

Lesson 3 – Axelar’s cross-chain future

Question #1: How does Axelar improve on the security approach of first-generation bridges?

Answer: Using proof-of-stake validation.

Question #2: Which of the following is true about Aelar General Message Passing?

Answer: It allows applications to send and receive logic across different chains, promoting cross-chain integration.

Question #3: What differentiates Web3 development from traditional app development?

Answer: Web3 allows developers to integrate applications across blockchains, making a potential super app possible.

Leave a comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.