The DXdao Discord and community incentive program

JOIN HERE

From February 8th to March 12th, the Discord launch event will take place where up to 30 DXD ($7,000USD at the time of writing) is up for grabs! These are divided as follows:

  • 5 DXD for attendance based raffles, found regularly in the #🎉events channel.
  • 10 DXD for participation rewards, determined by your level of engagement with the server.
  • 5 DXD for the first DXdao meme competition.
  • 10 DXD for the top user referrals.

Go to Chat Room

Sapien Referral Contest $2000 in ETH

JOIN HERE

EARN POINTS FOR THE LEADERBOARD​

Sign up for contest = 3 points

Join Sapien = 2 points

Like & follow Sapien = 1 point

Share this contest = 1 point

Referral signs up for contest = 1 point

Referral joins Sapien = 2 points

Add a wallet to Sapien = 10 points

Referral adds a wallet to Sapien = 10 points

To fully earn your points and qualify for prizes, please use the same email for signing up on Sapien as on this page.

Go to the Website

Sapien is running a referral contest and giving away
$2,000 USD in ETH* to the top 10 people on the leaderboard.
Contest ends at 11:59pm UTC, March 15, 2021.

Rise Protocol – Giveaway

JOIN HERE

To celebrate the launch of Rise Protocol they have started their 1st competition to win some Rise tokens. The person with the most entries wins. In total they have 3 prizes to giveaway.

🥇Winner: 50 RISE
🥈2nd place: 35 RISE
🥉3rd place: 20 RISE

The competition will run for 1 week, closing on 15th Feb at 15:00 UTC.

Any fraudulent activity will lead to you being disqualified.

Note: The minimum length of the twitter post has to be 100 characters to be counted as completed.

To get started please visit — https://riseprotocol.io/giveaway/

Have fun!

CLAIM Airdrop

Coinmarketcap X Nervos Network Reward $3.25 in CKB🔥Learn Program: Quiz Answers

Next step:
🔹Register on 
🔹Register on CoinMarketCap
🔹Go to the Event form
🔹Watch Video, Scroll down & Complete Quiz.
🔹Submit your Binance user id.
🔹Questions and answers CKB : 
 Done.

1. What is the total supply of CKB tokens?

Answer: 30,865,747,839

2. What is the full name of the Layer 1 Blockchain of the Nervos Network?

Answer: Common Knowledge Base

3. What consensus algorithm does the Nervos Network use?

Answer: Proof-of-work (PoW)

4. What three features can be attributed to the Nervos Blockchain?

Answer: Open-source, permissionless and Proof of Work secured

5. The Nervos Blockchain is purposefully built for optimal…

Answer: Layer 2 development and scaling

6. What is the name of the Nervos Native Token?

Answer: The CKByte

7. Nervos Native Token can be used for…

Answer: Store of value

8. The Nervos DAO acts as an…

Answer: Inflation shelter from secondary issuance

📌Tokens will be distributed after end this event.
🏦CKB is already listed on Binance
NoteThis is limited event for first 40,000 participants.