Coinmarketcap X Nervos Network Reward $3.25 in CKB🔥Learn Program: Quiz Answers

Next step:
🔹Register on 
🔹Register on CoinMarketCap
🔹Go to the Event form
🔹Watch Video, Scroll down & Complete Quiz.
🔹Submit your Binance user id.
🔹Questions and answers CKB : 
 Done.

1. What is the total supply of CKB tokens?

Answer: 30,865,747,839

2. What is the full name of the Layer 1 Blockchain of the Nervos Network?

Answer: Common Knowledge Base

3. What consensus algorithm does the Nervos Network use?

Answer: Proof-of-work (PoW)

4. What three features can be attributed to the Nervos Blockchain?

Answer: Open-source, permissionless and Proof of Work secured

5. The Nervos Blockchain is purposefully built for optimal…

Answer: Layer 2 development and scaling

6. What is the name of the Nervos Native Token?

Answer: The CKByte

7. Nervos Native Token can be used for…

Answer: Store of value

8. The Nervos DAO acts as an…

Answer: Inflation shelter from secondary issuance

📌Tokens will be distributed after end this event.
🏦CKB is already listed on Binance
NoteThis is limited event for first 40,000 participants.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.