The Graph(GRT) Token Quiz Answers – Coinmarketcap Re-Learn and Earn Program | Win Free 10 GRT Tokens [2021 Quiz]

Sign up on Binance: https://www.binance.com/en/register?ref=G25DUFQE


Coinmarketcap Quiz Link: https://coinmarketcap.jotform.com/211392379066965

Quiz Answers for CoinMarketCap The Graph Learn & Earn Quiz:

Q1. What is the total supply of GRT tokens?

Ans: 10,000,000,000

Q2. What is The Graph?

Ans: An indexing protocol for organizing blockchain data.

Q3. What are subgraphs?

Ans: Open APIS that anyone can query

Q4. What’s the query language used for Subgraphs?

Ans: GraphQL

Q5. What do Curators do?

Ans: Signal on quality subgraphs by depositing GRT (The Graphs native token) in return for curation shares.

Q6. What are Indexers?

Ans: Node operators that index data and serve queries.

Q7. Why do indexers have to stake GRT?

Ans: For economic security so if they misbehave they can be slashed (lose their GRT).

Q8. By delegating GRT to Indexers what can you do?

Ans: Help secure the network and make sure there are plenty of indexers to serve and process data for the crypto economy.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.